Stoerrr Speelblokken

Stoerrr Blokken Set is een multifunctionele set zachte speelblokken. De kinderen kunnen bouwen, leren & spelen tegelijk. Het bestaat uit 12 lichtgewicht blokken van verschillende vormen, die kunnen worden samengevoegd om een ​​speelobject te creëren. De Stoerrr Speelblokken Set is niet alleen een educatief speeltje, maar ook een mooi stuk design dat als meubelstuk kan worden gebruikt.

De Speelblokken Set kan worden gebruikt in crèches, kinderdagverblijven, scholen en therapiecentra. Daarnaast worden ze ook vaak ingezet in hotels en resorts, speelplaatsen, speeltuinen, vakantieparken en ziekenhuizen. Dankzij het compacte ontwerp en mooie materiaal is de Speelblokken Set eenvoudig schoon te maken, op te ruimen en op te bergen. De kwaliteit van het ontwerp en de keuze vrijheid van materiaal en kleur onderscheidt zich van het gewone kinderspeelgoed en meubilair.

Afmeting: H/B/D 115x77x 77cm.

Diverse kleuren van de stof Boltiflex zijn beschikbaar, zie hieronder een aantal kleuren. De Stoerrr Speelblokken en/of de kleuren,-materiaalkaart met meer kleuren zijn te bestellen of op te vragen via School-Concept.

Voor meer informatie of een bestellingsaanvraag, vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.